Stikvoort

Stikvoort Avada is actief in de verkoop en verhuur van aanhangwagens. In onze showroom, en op een buitenterrein, bevindt zich onze voorraad aanhangwagens en trailers. In deze collectie treft u allerhande typen aan van de meest gerenommeerde aanhangwagen merken van Nederland.

In de verhuur hebben wij allerlei verschillende soorten aanhangwagens en trailers. Van paardentrailers tot bagagewagens, van schamelwagen tot motortrailer! Wij hebben bijna alles. Neemt u eens een kijkje onder het kopje verhuur.

Heeft uw aanhangwagen, caravan of vouwwagen onderhoud nodig, dan doen onze speciaal daarvoor opgeleide Bovag keurmeesters dat voor u.

Sinds enkele jaren kunt u ook bij ons terecht voor aluminium rijplaten. Wij zijn importeur van het Duitse merk Mauderer. Op onze website www.alurijplaten.nl vindt u meer informatie over de aluminium oprijplaten.

Eerlijkheid en service zijn voor ons twee zeer belangrijke aspecten.

Showroom

In onze ruime showroom bevindt zich onze voorraad nieuwe en gebruikte aanhangwagens en trailers welke bestemd zijn voor de verkoop. In deze collectie treft u allerhande typen aan van diverse merken. Zo heeft u een ruime keuze en kunt u goed vergelijken. Mocht uw aanhangwagen er niet tussen staan dan is dit geen probleem. Wij bestellen de aanhangwagen zoals u hem hebben wilt. Tot die tijd krijgt u kosteloos een leen aanhangwagen of trailer.