Onze partners

Stikvoort Avada valt onder :

Herder Autoschade in Leusden is een allround schadeherstelbedrijf. Gevestigd in een modern pand, herstellen onze gekwalificeerde medewerkers, met de meest moderne apparatuur, schade aan uw personenauto of lichte bedrijfswagen.

Zo bezit Herder autoschade onder andere een eigen interne wasstraat, complete computergestuurde richt- en meetapparatuur (GENESIS), uitlijnapparatuur e.d. zodat wij snel en efficiënt voor u kunnen werken.
Wilt u als particulier uw eigen schade betalen vraag naar onze alternatieve reparatie methode (Smart-Repair)

Doordat Herder autoschade goede contacten onderhoud met verzekering- en leasemaatschappijen, zorgt Herder autoschade voor een snelle schade afhandeling.

Verder werken wij Stikvoort Avada  samen met de volgende bedrijven:

Autoschade Dronten (voorheen Autoschade Kruik) is een allround schadeherstelbedrijf, gevestigd op bedrijventerrein De Noord. De gekwalificeerde medewerkers herstellen , met de meest moderne apparatuur, schade aan uw personenauto of lichte bedrijfswagen. In de speciale ingerichte industrie ruimte kan Autoschade Dronten iedere object spuiten of herstellen.

Aanhangwagenbedrijf van de Burgwal bestaat al sinds 1985 en houdt zich bezig met de verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud van aanhangwagens en trailers. Alle grote Nederlandse merken, aangevuld met eigen import, zijn bij ons te vinden. Van de Burgwal is de specialist voor het oplossen van uw transportproblemen van 350 kg tot 3.500 kg.

Triorep is in Nederland dé specialist op het gebied van caravan-, camper- en traileronderstellen. Triorep is de enige groothandel waar veel onderstelonderdelen van oldtimer caravans tot en met de onderstelonderdelen van de nieuwste caravans, trailers en campers op voorraad liggen.