Garantie

De allround specialist in Caravans, Campers, Aanhangwagens en onderhoud
Is erkend en gecertificeerd door:

BOVAG , vakgroep Aanhangwagens, Caravans en Campers. Stikvoort Avada  is tevens Truma Servicepunt

Garantie en Service
Alle nieuwe caravans, campers en aanhangwagens worden door ons met de grootst mogelijke zorg afgeleverd. Mocht het toch voorkomen dat er aan uw caravan, camper of aanhangwagen een storing optreedt dan zijn wij uw eerste aanspreekpunt! Eén telefoontje is voldoende, wij bepalen samen met u wat de beste en snelste manier is om het probleem op te lossen, hiervoor staan onze telefoonlijnen 6 dagen in de week voor u open. Zulks volgens de garantiebepalingen zoals gesteld door de fabrikant.

Originele onderdelen
Daarnaast leveren wij alle originele onderdelen van Knaus, Tabbert, T@B, Wilk, Eifelland en YAT, goedkoper dan via de Nederlands importeur. Ook bieden wij alle extra’s, toebehoren en accessoires aan. De Stikvoort Avada beschikt over een Campingshop.

Doen waar je goed in bent
Het caravan product is sterk aan vernieuwingen onderhevig, elke jaar weer worden er compleet nieuw ontwikkelde modellen gepresenteerd, aanpassingen, zowel op commercieel- als op technisch gebied. Wij als Allround caravanbedrijf doen er alles aan om de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen teneinde u het beste advies te kunnen geven bij de aanschaf van een nieuwe caravan. Maar ook op technisch vlak vinden soortgelijke ontwikkelingen plaats, ook dit verdient alle aandacht om u, in geval van een defect, snel en efficiënt te kunnen helpen.